Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

«ΧΑΛΑΜΟΝΗ» ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στις 18.00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του κ. Αντώνη Παυλίδη, που φέρει τον τίτλο «ΧΑΛΑΜΟΝΗ».



Σχετικά με το έργο του κ. Παυλίδη, που διατρέχει μια περίοδο περίπου ενός αιώνα, από τον 19ο έως τα τέλη του 20ου, και μια γεωγραφική έκταση από τον Πόντο μέχρι την Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη, δημοσιεύσαμε στο τελευταίο τεύχος της «Ανατολής». Όμως θα επανέλθουμε στο βιβλίο του κ. Παυλίδη, από τις στήλες της «Ανατολής», μιας και εκτός των άλλων έχει εκτενείς αναφορές σε πρόσωπα και γεγονότα της σύγχρονης Πολίτικης Ρωμηοσύνης. Ένας χώρος που γνωρίζει καλά ο κ. Παυλίδης, αφού τον έχει ζήσει από κοντά κατά την θητεία του ως Συμβούλου Εκπαίδευσης, την δεκαετία του ’90, στο Γεν. Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη.
Μεταξύ των έργων του κ. Α. Παυλίδη, περιλαμβάνονται και αυτά για το Φροντιστήριο της Τραπεζούντας και την Ελληνική Εκπαίδευση στη Κωνσταντινούπολη.

Γρηγόρης Κεσίσογλου


…Ειδήσεις, νέα, σχόλια, αναλύσεις για τον Ελληνισμό και τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, που δεν δημοσιεύονται αλλού.
Ετήσια συνδρομή για την Ελλάδα, 20 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: e-mail: anatoli@hol.gr
Επίσης μπορείτε να αφήσετε τα στοιχεία σας στον αυτόματο τηλεφωνητή: (0030) 210.95.14.225

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ USA, CANADA, AUSTRALIA ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η εφημερίδα "Ανατολή" με τις ειδήσεις, τις συνεντεύξεις και τα επίκαιρα σχόλια της, φέρνει πιο κοντά τους Έλληνες όλου του κόσμου, στις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής.
Η ετήσια συνδρομή για όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας, είναι 35 Ευρώ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: anatoli@hol.gr