Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ… ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ



Η «Ανατολή» χάρη στους φίλους της, που είναι εθελοντές συνεργάτες, ανταποκριτές και φωτορεπόρτερ της, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την φήμη της ως «εφημερίδα των κοινοτήτων του Ελληνισμού της καθ’ ημάς Ανατολής».

Ο συνεργάτης μας Δημήτρης Τόλιος, λίγες μέρες μετά τον μεγάλο σεισμό που έπληξε την Ίμβρο, βρέθηκε στο νησί, δίπλα στους Έλληνες κατοίκους του νησιού. Εκτενές ρεπορτάζ του θα δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος της «Ανατολής».
Κι επειδή οι συνεργάτες μας δεν περιορίζονται μόνο στο ρεπορτάζ, αλλά είναι και κήρυκες διακινητές της «Ανατολής», ο κ. Τόλιος στην Ίμβρο φρόντισε η εφημερίδα να βρεθεί στα χέρια των Ιμβρίων. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο καιρό ορισμένα Ιμβριακού ενδιαφέροντος δημοσιεύματα της «Ανατολής» συζητήθηκαν πολύ στους Ιμβριακούς κύκλους, όχι επειδή «αποκάλυψαν» κάποιο άγνωστο στοιχείο αλλά επειδή δεν διστάσαμε να δημοσιεύσουμε ορισμένα «κοινά μυστικά».
Παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το φωτορεπορτάζ του Δημήτρη Τόλιου.
 
Στα Αγρίδια με τον Τάσο Μπερμπέρη και τον Ίμβραμο, με την «Ανατολή» στα χέρια, πίσω από το σχολείο που θα γίνει σύντομα Ρωμαίϊκο Γυμνάσιο

 Ο Αργύρης Ποντικάκης στο Σχοινούδι με τον Φερμελή και άλλους Σχοινουδιώτες κάτω από τον πλάτανο

 
Ο μουχτάρης των Αγίων Θεοδώρων Στράτος Ζούνης με την οικογένεια Γραφιαδέλη στο Κάστρο


Απόγευμα Κυριακής της Πεντηκοστής, μετά την βροχή η Σαμοθράκη από το Γλυκύ