Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΤΑΤΑΥΛΙΑΝΩΝ


Η σύναξη των Ταταυλιανών με επίκεντρο τους παλιούς μαθητές της αστικής σχολής Αγίου Δημητρίου Ταταούλων, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία, αφού η συμμετοχή ξεπέρασε κατά πολύ και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
Οι περισσότεροι των 250 Ταταυλιανοί γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Βυζαντινού Κέντρου και πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν έξω στον χώρο της υποδοχής και της έκθεσης φωτογραφιών.

Τους Ταταυλιανούς χαιρέτησαν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κύριοι Γιώργος Εξαρχόπουλος, Γιώργος Καλφόπουλος και Γιάννης Τριανταφυλλίδης που ήταν η καρδιά και η κινητήρια δύναμη της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Κοινότητα Ταταούλων κ. Δημήτρης Ζώτος, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.
Η μεγάλη συμμετοχή των Ταταυλιανών στην σύναξη, επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας που έχουμε διατυπώσει επανειλημμένα από τις στήλες της εφημερίδας «Ανατολή», ότι αυτό που έχουν μεγάλη ανάγκη οι Κωνσταντινουπολίτες της διασποράς, είναι αυτά τα ανταμώματα. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ήταν απλή και λιτή, χωρίς βαρύγδουπο πρόγραμμα, όμως σημείωσε επιτυχία επειδή ικανοποίησε μια βασική ανάγκη των προσελθόντων. Αυτό του ανταμώματος, της συνάντησης των παλιών φίλων και γνωστών. Ας ελπίσουμε να λάβουν υπόψη τα μηνύματα, οι αρμόδιοι των συλλογικών φορέων μας.
Περισσότερα για την εκδήλωση, θα δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος της «Ανατολής».