Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΤΗΡΙΞΗ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Χαιρετισμός εκ μέρους του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμέϊκων Κοινοτικών Ιδρυμάτων από τον Αντιπρόεδρο του, κ. Αντώνη Παριζιάνο
Στην σημερινή εκδήλωση προς τιμήν του αγαπητού και προσφιλή φίλου εντιμολογιότατου Άρχοντος της Μ.Χ.Ε. κ. Παντελή Λάκη Βίγκα, έχω το καθήκον να εκπροσωπώ το Δ.Σ. του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμέϊκων Κοινοτικών Ιδρυμάτων της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο είναι πρόεδρος, συνάμα δε εκπροσωπώ και το ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο και τον Διευθυντή του, του οποίου απόφοιτος είναι ο τιμώμενος και σήμερα φέρει τον τίτλο, του εκπροσώπου του ιδρυτή της Σχολής.

Τον κ. Λάκη Βίγκα όλοι τον γνωρίζετε, εμείς όμως ως στενοί συνεργάτες του τον ζούμε. Αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, εργάζεται με ζήλο και αυταπάρνηση για τα κοινά της Ομογένειας. Κατόρθωσε δε – το κυριότερο – να κερδίσει ως εκπρόσωπος των μειονοτικών βακουφίων της Τουρκίας, παρά την Γενική Διεύθυνση των Βακουφίων στην Άγκυρα, την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλων των μειονοτήτων της Τουρκίας και όχι μόνο της Ελληνικής, οι οποίοι τον ψήφισαν πρόσφατα με μεγάλη πλειοψηφία. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε.
Επίσης με την ευκαιρία της σημερινής εκδήλωσης, αλλά και γενικά για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν προς την γενέτειρα τους, ευχαριστούμε την Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών, το Δ.Σ. και τον πρόεδρο αυτής, εντιμολογιότατο Άρχοντα της Μ.Χ.Ε. κ. Νικόλαο Ουζούνογλου, καθηγητή.
Η στήριξη, το ενδιαφέρον τους και η συνεργασία που δημιουργήθηκε, να είστε βέβαιοι ότι μας ενδυναμώνουν και μάς δίνουν ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον στην ιστορική Πόλη μας.
Σας ευχαριστώ.