Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ «ΑΝΑΤΟΛΗ»

Στην φωτο. ο κ. Στεφανόπουλος μαζί με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, στην είσοδο της Θεολογικής Σχολής Χάλκης, απο την συνάντηση με δημοσιογράφους από τα Τουρκικά ΜΜΕ, κατά την οποία ο Οικ. Πατριάρχης αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές του προβλήματος και εξέφρασε την ανάγκη επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής

Συνέντευξη του κ. Γιώργου Στεφανόπουλου στον συνεργάτη της "Ανατολής" κ. Δημήτρη Τόλιο.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκηδόνος καθ. κ. Γιώργος Στεφανόπουλος, διακεκριμένο μέλος της Πολίτικης ομογένειας, μιλά για την επιστημονική του διαδρομή, για την Ρωμέϊκη Ομογένεια της Πόλης, για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό στις διοικήσεις των κοινοτήτων μας, για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, για τον εκπρόσωπο των μειονοτικών βακουφίων στο Ανώτατο Συμβούλιο της Γεν. Διεύθυνσης Βακουφίων κ. Λάκη Βίγκα, για την νέα γενιά των κοινοτικών επιτρόπων, για το Νοσοκομείο Βαλουκλή και τον πρόεδρο της κ. Καραγιάννη, για το ΣΥΡΚΙ και την Οι.Ομ.Κω. και πολλά άλλα, στον συνεργάτη της «Ανατολής» Δημήτρη Τόλιο.
Μία συνέντευξη ακόμη του συνεργάτη μας κ. Τόλιου που θα συζητηθεί στους κύκλους της Πολίτικης ομογένειας. Στο προσεχές τεύχος της «Ανατολής».