Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ


Οι επιτροπές των κοινοτήτων που ανήκουν στην Εκκλησιαστική Περιοχή Υψωμαθείων, σε κοινή τους συνεδρίαση και με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Μύρων κ. Χρυσοστόμου, Αρχιερατικώς Προϊσταμένου της Περιφέρειας, αποφάσισαν την προκήρυξη εκλογών στις 10 Δεκεμβρίου 2011.
Στην συνάντηση δεν συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Κοινοτήτων Βλάγκας και Κοντοσκαλίου, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν σκέπτονται να κάνουν εκλογές στις κοινότητες τους.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, η οποία αξίζει τον έπαινο του συνόλου της Πολίτικης Ρωμιοσύνης, οι επιτροπές των κοινοτήτων δημοσίευσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την στάση αυτή των κοινοτήτων Βλάγκας και Κοντοσκαλίου.
Με την κίνηση αυτή, η οποία φαίνεται ότι έχει και την υποστήριξη του Σεβ. Μητροπολίτη Μύρων, οι ομογενείς μας εκφράζουν την βούληση τους να μην μείνουν άφωνοι θεατές, στην απαράδεκτη άρνηση των δύο κοινοτήτων να κάνουν εκλογές.
Με την δημοσιοποίηση της διαμαρτυρίας, διαλύονται και τα ελάχιστα σύννεφα αμφιβολιών, ως προς την στάση του Σεβ. Μητροπολίτη Μύρων έναντι των επιτρόπων που κατά παράβαση των δημοκρατικών αρχών της λογοδοσίας και του ελέγχου, αλλά και του νόμου, αρνούνται να κάνουν εκλογές.
Την ίδια αποφασιστικότητα ελπίζουμε ότι θα επιδείξουν οι αρμόδιοι παράγοντες της Ομογένειας και προς τους άλλους δύο – τρεις επίορκους επιτρόπους που συνεχίζουν να διαχειρίζονται με τρόπο αντιδημοκρατικό και αδιαφανή τα κοινοτικά ιδρύματα που προεδρεύουν.
(Πιέστε πάνω στην εικόνα για να την μεγεθύνετε)


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Από τώρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2011, μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητής στην μηνιαία έκδοση «Ανατολή», με ετήσια συνδρομή 15 Ευρώ (από 20) για την Ελλάδα. Για εκτός Ελλάδας η ετήσια συνδρομή είναι 35 Ευρώ.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ισχύει για όσους καταθέτουν την συνδρομή τους στον τραπεζικό λογαριασμό ή την αποστέλουν με επιταγή, ταχυδρομική επιταγή κ.λ.π.
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 02705006154-32
ΙΒΑΝ: GR23 0432 0250 0002 7050 0615 432
BIC: ABGRGRAA
(Αναγραφή ονόματος καταθέτη κατά την κατάθεση και ενημέρωση του γραφείου της «Ανατολής» στο 210.95.14.225)
ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ:
Στο όνομα του εκδότη (Γρηγόρης Κεσίσογλου), στην διεύθυνση της εφημερίδας: Δοϊράνης 130, Καλλιθέα, 17673
Για πληροφορίες: anatoli@hol.gr