Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ

Το παρακάτω «Σημείωμα του εκδότη» δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος της «Ανατολής» (τ. 88 – 89, Δεκέμβριος 2010 – Ιανουάριος 2011) που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Αγαπητοί αναγνώστες

Η “Ανατολή” που έχει ως αποστολή της να εκφράσει τους ανθρώπους που ταυτίζονται με τις πατρίδες της καθ’ ημάς Ανατολής, εκδίδεται χάρη στην εθελοντική προσφορά μίας μικρής ομάδας συνεργατών και κυρίως στην εργασία του εκδότη της.

Όταν όμως προκύπτουν έκτακτοι λόγοι η έκδοση του εντύπου στις προγραμματισμένες ημερομηνίες καθίσταται προβληματική, γι’ αυτό και εκδίδω «διπλό τεύχος» προκειμένου για λόγους τεχνικούς, να καλυφτεί το κενό διάστημα.

Αυτή τη φορά όμως ο έκτακτος λόγος που με αναγκάζει να εκδώσω ένα ακόμη «διπλό τεύχος» σε σύντομο μάλιστα διάστημα από το προηγούμενο, είναι διαφορετικός. Η βαριά ασθένεια του αγαπητού μου πατέρα, που κατέληξε στην απώλεια του την 19η Ιανουαρίου 2011, δεν μ’ επέτρεψαν να εκδώσω στις προγραμματισμένες ημερομηνίες τα τεύχη Δεκεμβρίου 2010 και Ιανουαρίου 2011.

Το τεύχος που έχετε στα χέρια σας τυπικά φέρει ημερομηνία Δεκ. 2010 – Ιαν. 2011 και περιλαμβάνει την ύλη που είχα συγκεντρώσει κυρίως το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να έχω την κατανόηση σας.

Αυτό το τεύχος το αφιερώνω στην Μνήμη Του, καθ’ ότι για μένα εκτός από πρότυπο πατέρα, ήταν συμπαραστάτης του έργου μου μέχρι την τελευταία στιγμή.

Γρηγόρης Κεσίσογλου
Εκδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.