Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Συνδέσμου Αποφοίτων Ζωγραφείου καλεί όλους τους Ζωγραφειώτες και Ζωγραφειώτισσες να λάβουν µέρος στην τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΑΖ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010 και ώρα 18:30 στην έδρα μας, στα Χρυσοβέργεια.Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει:

• Παρουσίαση πεπραγμένων του Συνδέσμου κατά τη διετία 2008 -2010.
• Συνεργασία του Συνδέσμου με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
• Οικονομικός απολογισμός.
• Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ. που θα εκπροσωπήσει τον ΣΑΖ για τα επόμενα 2 χρόνια.
• Ανάδειξη ελεγκτικής επιτροπής.
• Ανοιχτή συζήτηση και προτάσεις για τις δράσεις και την πορεία του ΣΑΖ, δεδομένων των προσπαθειών για ενοποίηση όλων των Συνδέσμων Αποφοίτων των ομογενειακών Σχολών.
Η συμμετοχή σας θα είναι καταλυτική και πολύτιμη σε αυτή τη γενική συνέλευση όπου πρόκειται να παραδοθεί το τιμόνι του Συνδέσμου σε νέα διοίκηση η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της 31ης Μαΐου.
Σας περιμένουμε όλους για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο ώστε να χαράξουμε από κοινού το μέλλον του Συνδέσμου μας για τον οποίο όλοι νοιαζόμαστε.
Γιο όσους επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου η προθεσμία θα είναι ανοιχτή μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και τους παρακαλούμε να αποταθούν είτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε στα:
Email: ınfo@zografion.org,
Τηλέφωνο: (212) 2499637-38
Fax: (212)2446656
Επιπλέον, παρακαλούμε όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και δεν είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Συνδέσμου να αποταθούν στο ως άνω τηλέφωνο και email.
Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι βάσει του νέου καταστατικού που εγκρίθηκε το 2006, μπορούν να λάβουν μέρος και έχουν δικαίωμα ψήφου εκτός από τους αποφοίτους και όλοι οι ομογενείς καθηγητές που υπηρέτησαν και υπηρετούν στο Ζωγράφειο ανεξαρτήτως χρόνου παραμονής καθώς και όλοι όσοι υπήρξαν μαθητές του Ζωγραφείου ακόμη και αν δεν αποφοίτησαν από αυτό. Επιπλέον, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν και οι ξένοι υπήκοοι οι οποίοι έχουν φοιτήσει ή υπηρετήσει στο Ζωγράφειο και διαθέτουν άδεια παραμονής στην Τουρκία.
Με εκτίµηση
Tο ∆ιοικητικό Συµβούλιo