Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί αναγνώστες του ιστολογίου
Λόγω των υποχρεώσεων μας για την έκδοση του μηνιαίου φύλου της Ανατολής, διακόψαμε για μερικές μέρες τις δημοσιεύσεις μας στο ιστολόγιο. Στο διάστημα αυτό προστέθηκαν και άλλα θέματα στα όσα είχαμε υποσχεθεί να δημοσιεύσουμε από το anatoliblog.
Να υπενθυμίσουμε ότι στο ιστολόγιο δημοσιεύουμε ένα μικρό μόνο τμήμα των θεμάτων που φιλοξενούμε στις σελίδες της έντυπης "Ανατολής". Όσοι επιθυμούν μία πληρέστερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Πόλης, αλλά και γενικότερα της καθ' ημάς Ανατολής, μπορούν να γίνουν συνδρομητές της εφημερίδας.

Σήμερα υπάρχουν πολλές πηγές πληροφόρησης για θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε. Αυτά που συνήθως λείπουν, είναι η αξιολόγηση, η κρίση, η τεκμηρίωση, ο σχολιασμός, η ιεράρχηση και άλλα στοιχεία που μία "ξερή" πληροφορία μπορούν να την μετατρέψουν σε γνώση και έτσι να μας βοηθήσουν στην διαμόρφωση γνώμης.
Φιλοδοξούμε με τις δημοσιεύσεις στο ιστολόγιο, αλλά κυρίως στην εφημερίδα να υπηρετήσουμε αυτό το σκοπό. Και ελπίζουμε στην προσπάθεια μας να σάς έχουμε δίπλα μας, με σκέψεις και προτάσεις αλλά όπου νομίζετε και κριτική για το ιστολόγιο ή την έντυπη "Ανατολή".
Από την αλληλεπίδραση όλοι από κάτι θά κερδίσουμε...
Φιλικά
Γρηγόρης Κεσίσογλου