Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

«…Όλοι μας απορήσαμε όταν κατά την συνομιλία μας, χωρίς να υπάρξει κάποια αφορμή άρχισε να επικρίνει τον Έλληνα πρωθυπουργό Καραμανλή. Δεν ήταν απλά επικριτικός αλλά ιδιαίτερα καυστικός. Δεν ήταν δυνατό να μην ενοχληθούν οι δύο διορισμένοι από την κυβέρνηση διοικητές υγείας, που συμμετείχαν στην επιτροπή. Δεν αργήσαμε να καταλάβουμε την αιτία της οργής του …………..

Είπε «…το ξέρετε πόσες φορές ήρθε ο Καραμανλής στην Πόλη, ούτε μία φορά δεν επισκέφτηκε εδώ αυτό τον χώρο». Το ίδρυμα ………… είναι το καμάρι της Ρωμέϊκης κοινότητας και ο ……….. είναι ο άνθρωπος που το νοικοκύρεψε και το εκσυγχρόνισε. Ο πρωθυπουργός Καραμανλής δεν επέδειξε τον δέοντα σεβασμό. «Ενώ ο Σημίτης έκανε τρεις επισκέψεις εδώ. Η κυρία Σημίτη ήρθε έξη φορές. Ο Γιώργος Παπανδρέου πέντε φορές…»
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από ένα άρθρο του Ιμπράμ Ονσούνογλου, ψυχιάτρου και μέλους της μουσλουμανικής μειονότητας της Θράκης. Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο μειονοτικό περιοδικό «Αζινλίκτσα» στις αρχές του 2009.
Ποιος ήταν ο Ρωμιός συνομιλητής του κ. Ονσούνογλου; Μάλλον εύκολη ερώτηση… δεν νομίζετε αγαπητοί αναγνώστες.
Ο ίδιος παράγοντας υπερηφανεύεται για τις σχέσεις του με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών κ. Νιώτη, τον οποίο μάλιστα μάλλον εκ παραδρομής αποκαλεί «Γιώτη».
Για όσους δεν γνωρίζουν, θα επανέρθουμε στο θέμα …με περισσότερα από τις παρατηρήσεις του Ονσούνογλου για την Πολίτικη Ρωμιοσύνη.

ΥΓ. Απ’ ότι γνωρίζουμε ο κ. Σημίτης και ο κ. Παπανδρέου δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ το εν λόγω ίδρυμα.












ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΝΑΤΟΛΗ"

ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΙΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ anatoliblog

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210.95.14.225

ΦΑΞ: 210.95.37.635

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΟΪΡΑΝΗΣ 130, 17673 - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

anatoli@hol.gr